arrow_drop_up arrow_drop_down
Dit moet je absoluut weten over huidbleking
21 oktober 2020 

Dit moet je absoluut weten over huidbleking

Huidbleking is iets dat al jarenlang bestaat en ontdekt is in Azië en India. Huidbleking is het lichter maken van de huid. Dat kan meerdere redenen hebben, de voornaamste is het aanpakken van pigmentkwaaltjes. Veelvoorkomende huidkwaaltjes waarbij de huid bleken kan helpen zijn:

  • Kleurverschil van gezicht tot nek en decolleté aanpakken
  • Het aanpakken van kleurverschil op het lichaam zoals oksels, knieholtes en bikinilijn
  • Het lichter maken van melasma en hyperpigmentatie
  • Een doffe huid laten stralen
  • Verkleuringen in de huid aanpakken die veroorzaakt zijn door acne (wondjes)
melasma in het gezicht

Duidelijk voorbeeld van melasma op voorhoofd

Hoe werkt Skinlight?

Skinlight huidbleek zorgt ervoor dat de huid tot 3 tinten verlicht wordt. Het is daarbij belangrijk dat de crème intensief gebruikt wordt. Het liefst 2x per dag. Er zitten zowel blekende als verzorgende bestandsdelen in de crème. Deze zijn zo samengesteld dat de crème in staat is de huid te verlichten zonder deze uit te drogen. Wij hebben gemerkt dat de meeste gebruikers tussen de 6-12 weken resultaat boeken. Dat kan bij de één sneller verlopen en bij de ander iets langer duren.

Even kort samengevat:

  • Skinlight gebruik je 2x per dag
  • Bij voorkeur in combinatie met een zonnebrandcrème
  • Bij uitblijven resultaat, de crème 3x per dag aanbrengen

Hoe bleek ik mijn huid op een veilige manier?

Er zijn veel crèmes en lotions in omloop met agressieve bestanddelen die de huid meer kwaad dan goed doen. Dat vonden wij heel erg jammer, want er is immers geen ander middel dat de huid daadwerkelijk lichter kan maken. Daarom is Skinlight in het leven geroepen. Een crème met natuurlijke huid blekende ingrediënten dat in staat is de huid tot 3 tinten lichter te maken. De huid op een veilige manier bleken kun je doen met de Skinlight crème.

skinlight voor en na

Voorbeeld van een dof uitziende huid, tegenover een stralende en gezond ogende huid

Kan ik met huidbleking mijn huid daadwerkelijk lichter maken?

Wanneer je verkleuringen in de huid wilt aanpakken en huid bleken overweegt, dan kun je er vanuit gaan dat je de huid daadwerkelijk kunt bleken met een huidbleek crème zoals Skinlight. Je kunt de huid bleken met een huidbleking crème.

Waar kan ik Skinlight kopen?

Je kunt Skinlight kopen in onze shop of via bol.com. Wij versturen onze bestellingen discreet en snel. Bestel je bij bol.com dan heb je je bestelling dezelfde dag nog in huis. Beschik je over een kortingscode, dan is deze enkel te gebruiken op onze reguliere webwinkel. Mocht je daar bestellen dan heb je de bestelling de volgende werkdag in huis. Tip: houd onze verkooppunten pagina in de gaten om de laatste verkooppunten te bekijken.

Wanneer zie ik resultaat met Skinlight?

De meeste Skinlight gebruikers zien resultaat na ongeveer 8-12 weken bij 2 maal daags gebruikt. Skinlight werkt het beste wanneer je deze intensief gebruikt. In onze Skinlight reviews zie je wel eens reviews voorbij komen waarin men aangeeft sneller resultaat te hebben geboekt. En dat is ook zeker mogelijk. Het hangt er maar net van af hoe diep de verkleuring zit. Houd in ieder geval rekening met eerder genoemde tijdsindicatie.

Skinlight huidbleek

Hoe gebruik ik Skinlight voor het lichter maken van melasma?

Wij raden bij melasma en hyperpigmentatie aan om de crème uitsluitend om de verkleuring aan te brengen. Behalve wanneer de verkleuring over bijna heel het gezicht zit, dan is het advies om de crème over het hele gelaat aan te brengen. Een zwangerschapsmasker kenmerkt zich vaak door een verkleuring op het voorhoofd, wangen, bovenlip en kin. Melasma kan heel erg variërend naar voren treden. De één kan bijvoorbeeld alleen last hebben van een zogenoemde pigmentsnor, terwijl bij de ander de melasma over het hele gezicht terugkomt. Weet je niet zeker hoe je de crème het beste kunt gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice is dagelijks bereikbaar via facebook en whatsapp.

Donkere vlekken op huid

Kun je donkere vlekken op de huid door puistjes krijgen?

Donkere vlekken op de huid kunnen door puistjes ontstaan. Vooral wanneer de puistjes in het verleden vaak opengehaald zijn. De huidstructuur raakt daarvan beschadigd. Het gevolg is dat het pigment in de huid verstoort raakt met donkere vlekken op de huid als resultaat.

Help plotseling bruine vlekken op huid

Wanneer er plotseling bruine vlekken op de huid ontstaan dan kan dit duiden op een allergische reactie. In dit geval trekken de bruine vlekken vanzelf weer weg. Wanneer bruine vlekken ontstaan nadat je een dag in de zon hebt gezeten, dan spreken we van pigmentvlekken. Deze vervagen met de tijd, en gaan helaas niet zo snel meer weg.

Hoe kom je van donkere vlekken in je gezicht af?

Donkere vlekken in het gezicht zijn het beste te behandelen met een daarvoor geschikte crème. Daarnaast zijn er ook nog speciale huidbehandelingen die je kunt ondergaan. Denk hierbij aan een chemische peeling of laser.

Waar bleek creme gezicht kopen?

Een bleek creme voor het gezicht koop je gemakkelijk online via shop.skinlight.nl. Wanneer je doordeweeks besteld voor 11.00 uur, dan heb je je bestelling de volgende dag in huis.

Kun je pigmentvlekken oplichten met citroensap?

Nee, helaas is dat niet mogelijk. Wanneer je pure citroensap uitperst en op de pigmentvlekken aanbrengt dan zorg je juist voor huidschade omdat de zuurtegraad veel te hoog is. Doe dat dus liever niet. Wanneer citroen gebruikt wordt in crèmes, dan is de samenstelling zo afgesteld dat het veilig te gebruiken is op de huid.

Wat is huidbleking precies?

Huidbleking is het lichter maken van de huid. Je kunt het vergelijken met het bruiner maken van de huid, maar dan dus precies het tegenovergestelde. Huidbleking wordt veelal gedaan middels huid verlichtende crèmes.

Reactie plaatsen

Koekje erbij?