“Jij wilt toch ook een mooie stralende huid, vanaf nu kun je eindelijk van die vervelende bruine vlekjes afkomen!”

Afzender: Lotte

Hoi allemaal, mijn naam is Lotte en zelf ben ik van mening dat iedereen recht heeft op een mooie huid. Hier lees je dan ook waarom ik Skinlight ben gestart, en wat mijn beweegredenen waren en nog steeds zijn om ervoor te zorgen dat ook jij een mooie huid kunt krijgen. Waarom ik skinlight ben gestart is omdat ik zelf echt heel lang opzoek ben geweest naar een goed product dat ervoor zou zorgen dat ik van mijn pigmentvlekken en andere donkere vlekjes op mijn huid af zou komen. Na heel wat (dure) producten te hebben uitgetest, gaf geen eentje goed resultaat. En dat was voor mij een van de redenen om dit merk op te zetten samen met een goede vriendin.

Omdat ik zelf half Aziatisch ben is mijn huid licht getint. In mijn familie, en vooral aan mijn moeders kant, heeft bijna iedereen veel pigmentvlekken. Ik helaas ook. De donkere vlekjes in mijn gezicht waren voor mij echt een doorn in het oog. Ook kreeg ik er iedere zomer meer bij. Voor mij genoeg reden dus om hier iets tegen te doen.

Om een goed werkende formule te creëren is testen heel erg belangrijk. In Nederland moeten huidverlichtende crèmes aan heel veel eisen voldoen. Dat vind ik alleen maar goed, en dat heb ik dan ook maar als een uitdaging gezien.

Aan de hand van Skinlight kom je eindelijk van de meest irritante donkere vlekjes op je huid af. Je hoeft je niet meer aan dat ene vlekje te irriteren, en ook hoef je je niet meer te schamen voor je donkere oksels of knieholtes.

Skinlight kun je ook inzetten om grotere delen van de huid lichter te maken. Denk aan kleurverschil van gezicht en nek. In zo’n geval kun je skinlight inzetten voor het verlichten van je gehele gezicht, nek, decolleté en meer.

Ook hebben wij als proef onze crème door anderen laten testen. Wij hebben ze gevraagd of ze last hadden van vervelende donkere vlekjes op hun huid, en of ze ons producten wilden uitproberen. Gelukkig kregen we vele positieve reacties terug en dat is voor ons een bevestiging dat de formule absoluut zijn werk doet.

Nu ook Achteraf Betalen!

Wist je dat je bij ons ook achteraf kunt betalen? Je kunt Skinlight dan gewoon bestellen via onze shop, en dan krijg je later pas de rekening thuis gestuurd. Bij ons kun je achteraf betalen met de welbekende Afterpay en Billink.

Kies het product dat bij jouw past:

Kies hieronder de meest geschikte optie die past bij de behandeling van jouw huidprobleem. Wil je kleine vlekjes behandelen of wil je liever meerdere delen van je lichaam verlichten? De keuze is aan jou!

Skinlight 1x

 • Kleine pigmentvlekken
 • Donkere kringen
 • Platte moedervlekken

€ 45,00,-

Skinlight 2x

 • Donkere oksels
 • Donkere knieholtes
 • Pigmentvlekken
 • Zwangerschapsmasker
 • Ouderdomsvlekken
 • Moedervlekken

€ 75,90,-

Skinlight 3x

 • Gehele gezicht
 • Gehele lichaam
 • Donkere oksels
 • Armen en benen
 • Decolleté
 • Handen

€ 110,95,-

Niet goed? Geld terug garantie!

Ben jij alsnog niet tevreden met je bestelling? Dan mag je deze binnen 14 dagen bij ons retourneren. Wij willen namelijk dat jij ten alle tijden tevreden bent. Ook mag je ons bellen of mailen voor advies op maat. Je kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Wil je Skinlight direct bestellen? >>>> Ga dan meteen naar onze shop

Hoi ik ben Anika, 27 jaar en afkomstig uit Amsterdam. Ik ben heel lang opzoek geweest naar een goed product dat mij zou verlossen van mijn donkere oksels. Na heel wat rond gezocht te hebben ben ik uiteindelijk Skinlight tegengekomen. Na contact te hebben gehad met één van de medewerkers heb ik besloten om het product uit te gaan proberen. Voor mij heeft dit product echt heel goed gewerkt. De donkere kleur onder mijn oksels is zo goed als weg en ik voel me daardoor veel vrijer en zelfverzekerder. Ik raad Skinlight zeker aan vrienden en familie aan! – Anika, 27 jaar uit Amsterdam

Graag wil ik je nog even persoonlijk bedanken, vooral voor de moeite die je hebt genomen om deze pagina door te lezen. Hopelijk weet je nu wat Skinlight precies is en wat het voor jou kan betekenen. Skinlight crème kun je inzetten voor heel veel verschillende huidproblemen. Ons doel is om ook jou van een mooie huid te voorzien. Skinlight is geschikt voor alle huidtypes omdat de crème PH-neutraal is. Mocht je nog met vragen zitten, neem dan ook eens een kijkje bij de Q&A waar wij antwoord geven op de meest gestelde vragen.

P.S. Heb je mijn 9 stappenplan al gratis gedownload? Dat kun je hier doen.

P.P.S. Mocht je persoonlijk advies op maat willen. Stuur ons dan gerust een mailtje naar info@skinlight.nl

P.P.P.S Wist je dat je bij ons ook achteraf kunt betalen? Kies bij het afrekenen voor Afterpay of Billink

Ook kun je onze shop bezoeken via onderstaande knop. Ik weet zeker dat iedereen van zijn vervelende vlekken af kan komen en dat jij daar ook absoluut één van bent: